Felhasználás: gépjárművek, kertek, kerti bútorok, mezőgazdasági egységek, falak, tetők, medencék tisztítására.

Bel- és kültéri felhasználásuk során a hidegvizes magasnyomású mosók mindenféle tisztítási feladatot el tudnak látni, mivel ezen termékek technikai, esztétikai és funkcionális jellemzőikkel konkrét felhasználói igényeknek felelnek meg. Ilyen például az egyszerű használat, a kis méret, a munkaerő-megtakarítás, a kis súly, az alacsony zajszint és a mobilitás. A Cleancraft termékek ezért emelkednek ki igazán a tisztítógépek piacából.

hidegvizes magasnyomású mosók

Ezt a termékcsoportot fogantyúval ellátott hordozható, mobilis készülékek alkotják, két kerékkel felszerelve. Megbízható axiáldugattyús meghajtással üzemelnek. A kézi szórópisztoly, a nagynyomású tömlő és a tápkábel külön praktikus tartókat kapott a gépeken. Állítható adagolóval kiegészített beépített tisztítószer tartállyal rendelkeznek. A nyomásszabályzó, valamint az indukciós motor hűtő ventilátor és megszakító biztonságos és hatékony működést tesz lehetővé. Az olajszint és nyomás kijelző, edzett acél dugattyúk, könnyen ellenőrizhető vízbeszívó szűrő, és a masszív gumikerek mind hozzájárulnak a Cleancraft magasnyomású mosók tökéletességéhez.

A bel- és kültéri hidegvizes magasnyomású mosók tökéletes megoldást nyújtanak belső és külső helyiségek tisztítására. A felére csökkentik a takarításra fordított időt, és az egész folyamatot rendkívül leegyszerűsítik, köszönhetően a különféle területeken alkalmazható tartozékai széles választékának. Beépített tisztítószer-tartállyal rendelkező gépeink ideálisak nagy területek, például teraszok, medence szegélyek tisztítására, garantálva az egyenletesen tiszta és ragyogó eredményt!

TOVÁBB A WEBSHOPBA