Újdonságok

a Cleancraft tisztítástechnológia világából

Nézzen szét legújabb termékeink között!

Újdonságok a Cleancraft tisztítástechnológia világából

Nézzen szét legújabb termékeink között!

SG 34 gőztisztító

Európában gyártott, kompakt gőztisztító készülék kiváló tisztítási hatásfokkal. Többek között konyhák, fürdőszobák, munka- és oktatási helyiségek, szállodák, éttermek és tömegközlekedési eszközök tisztítására használható. Többféle fúvóka-fejjel szállítva, külön az üveg felületekhez, asztalokhoz, szekrényekhez, szűk helyiségekhez és résekhez, illetve ajtókilincsekhez. A gőz mennyisége – a felülettől vagy a szennyeződéstől függően – egyszerűen egy forgatógomb segítségével, öt fokozatban állítható. Analóg hőmérővel szerelve a hőmérséklet leolvasásához. Kábeltartóval, praktikus tartozéktároló rekeszekkel ellátva a kényelmes használat és tárolás érdekében.

Modell
SG 34
Cikkszám7175034
Gőzáramlási sebesség43 g/perc
Gőz hőmérséklet145 °C
Felfűtési idő10 perc
Munkanyomás4 bar
Betölthető friss víz mennyiség1.6 liter
Tartály kapacitás2.4 liter
Tartály anyagaalumínium
Teljesítmény2.3 kW
Tömlő hossz2.8 m
Súly7.5 kg

ADSG 15 akkumulátoros permetező

Professzionális használatra üvegházakban, mezőgazdaságokban és kertekben gyomirtásra, kártevőirtásra, trágyázásra vagy cserjék, virágágyások, pázsitok, növények, gyümölcsfák öntözésére. Nagy felületek fertőtlenítésére is alkalmas, pl. szállodákban, éttermekben, középületekben, stb. Halkan üzemelő szivattyú automatikus kikapcsolás funkcióval, kézi nyomásnövelést nem igényel. Praktikus szórószár minden irányba történő permetezéshez. 18 V / 2,0 Ah lítium-ion akkumulátor digitális akkumulátor állapot kijelzővel és töltővel. Hátsó hevederszíj a kényelmes munkavégzéshez. Átlátszó, nagy méretű tartály skálával az egyszerű szintszabályozás érdekében. Nagy nyílás a könnyű feltöltéshez.

Modell
ADSG 15
Cikkszám7350000
Áramlási sebesség48 – 90 l/óra
Szivattyú nyomás3.2 – 4.6 bar
Munka nyomás1.2 – 4.5 bar
Tartály kapacitás15 liter
Max. bemeneti víz hőmérséklet40 °C
Akkumulátor típuslítium-ion (18 V 2.0 Ah)
Akkumulátor üzemidő2-3 óra
Méret344 x 241 x 486 mm
Súly4.3 kg

SG 36 gőztisztító

Európában gyártott, kompakt gőztisztító készülék kiváló tisztítási hatásfokkal. Többek között konyhák, fürdőszobák, munka- és oktatási helyiségek, szállodák, éttermek és tömegközlekedési eszközök tisztítására használható. Zsírfoltok eltávolítására, valamint kárpitok és szőnyegek tisztítására is ideális választás. Többféle fúvóka-fejjel szállítva, külön az üveg felületekhez, asztalokhoz, szekrényekhez, szűk helyiségekhez és résekhez, illetve ajtókilincsekhez. A gőz mennyisége – a felülettől vagy a szennyeződéstől függően – egyszerűen, forgatógomb segítségével szabályozható. A gőz hőmérséklete digitális kijelzőről olvasható le. A kiváló minőségű rozsdamentes acél és kopásálló alkatrészek hosszú élettartamot biztosítanak, szükségtelen karbantartási munkák nélkül.
Működés közben lehetőség van desztillált víz utántöltésre, a fűtési folyamat megszakítása nélkül.

Modell
SG 36
Cikkszám7170036
Gőzáramlási sebesség65 – 80 g/perc
Gőz hőmérséklet165 °C
Felfűtési idő3 perc
Munkanyomás6 bar
Tartály anyaga / kapacitásarozsdamentes acél / 1.8 liter
Teljesítmény3.25 kW
Tömlő hossz2.5 m
Súly4.5 kg

SG 58 S gőztisztító

Európában gyártott gőztisztító készülék állandó gőzhőmérséklettel az integrált hőmérsékletszabályzónak köszönhetően. Folyamatos használatra, többek között konyhák, fürdőszobák, munka- és oktatási helyiségek, szállodák, éttermek és tömegközlekedési eszközök tisztítására. Többféle fúvóka-fejjel szállítva, külön az üveg felületekhez, asztalokhoz, szekrényekhez, szűk helyiségekhez és résekhez, illetve ajtókilincsekhez. Desztillált vízzel és normál csapvízzel is működtethető. Hatékony tisztítás tiszta gőzzel vagy tisztítószerek hozzáadásával. A gőz mennyisége – a felülettől vagy a szennyeződéstől függően – egyszerűen a markolaton lévő gomb segítségével állítható. A kiváló minőségű rozsdamentes acél és kopásálló alkatrészek hosszú élettartamot biztosítanak, szükségtelen karbantartási munkák nélkül. A HEPA szűrős nedves porszívó egységgel a maradék nedvesség is azonnal felszívható a tisztítás során. Az elszívó üzemmód csökkentett zajszinttel is lehetséges. Az üzemmódok a markolaton lévő gombbal választhatók ki.

Modell
SG 58 S
Cikkszám7170058
Gőzáramlási sebesség80 – 95 g/perc
Gőz hőmérséklet185 °C
Felfűtési idő6 perc
Munka nyomás8 bar
Tisztítószeres / Friss vizes tartály5 liter / 5 liter
Tartály kapacitás3.2 liter
Gyűjtőtartály kapacitás13 liter
Tartály anyagarozsdamentes acél
Szívóerő175 m³/óra
Teljesítmény3.5 kW
Méret / Súly745 x 480 x 1.040 mm / 32 kg
Tovább a webáruházba!