Szivattyúk

Költséghatékony üzemelésű, sokoldalúan felhasználható gépek alkotta széles termékpaletta

Friss vizes
Szennyvizes
Merülő
Kerti
Kiegészítők

Szivattyúk

Költséghatékony üzemelésű, sokoldalúan felhasználható gépek alkotta széles termékpaletta

A Cleancraft szivattyúk igazán költséghatékony, sokoldalú gépek. A termékpalettát friss és szennyvizes, merülő és kerti modellek teszik igazán teljessé. Tartósság és megbízhatóság mellett a könnyen használhatóság jellemzi őket. Kényelmesen karbantarthatók, és alacsony súlyuknál fogva egyszerűen szállítható gépek. Erőteljes teljesítményüket folyamatosan szinten tudják tartani, és szinte azonnal üzemképes állapotba hozhatók.

szennyvíz szivattyúk

A robusztus acél vázzal, rezgéscsillapítóval felszerelt friss vizes szivattyúk többek között kertek, gyepek, nagyobb gazdálkodások, mezők öntözéséhez, valamint víztárolók és kutak szivattyúzásához ideálisak. Ezzel szemben a szennyvizes modellek tavak lecsapolására, árvíz, csőtörés esetén például pincék kiszivattyúzására alkalmasak. Utóbbiak homokkal, vegyszerekkel, olajokkal szennyezett vizek szívására is használhatók. Az öntött vas szerkezetük garantálja a szivattyúk maximális robusztusságát és hosszú élettartamát, a 4 ütemű motor pedig bármilyen körülmény között egyszerűen beindítható.

Merülő szivattyúk műanyag és rozsdamentes acél házzal is elérhetőek, ergonomikus kialakításúak és hosszú élettartammal bírnak. A kerti modellek lakossági felhasználásra alkalmas készülékek, melyek többek között a kert öntözésére ideálisak. Alacsony zajszint mellett, erős szívóerővel működnek. Mindegyik gép más és más előnnyel rendelkezik, mint például energiatakarékosság, digitális nyomás és teljesítmény kijelző, vagy éppen intelligens vezérlővel vannak felszerelve, mely a nyomásszint automatikus állításával a lehető leghatékonyabb működést teszi lehetővé.

Nézzen szét webshopunkban vagy tájékozódjon részletesebben termékcsoportjainkról:

Friss vizes
Szennyvizes
Merülő
Kerti
Kiegészítők
Friss vizes
Szennyvizes
Merülő
Kerti
Kiegészítők