Felhasználás: többek között a mezőgazdaság és építőipar területén.

Robusztus, megbízható és rendkívül hatékony működésű gépek köszönhetően a háromdugattyús axiál szivattyúnak, sárgaréz hengerfejjel és kerámia dugattyúkkal. Kényelmesen tárolhatók, melyet nagy mértékben segít a helytakarékosságot nyújtó, beépített tömlődob. Ergonomikus kialakításukból adódóan kiválóan irányíthatók. Az üzemi nyomás, illetve a vízhőmérséklet az adott tisztítási feladatnak megfelelően állítható be. A vizet dízeles fűtőegység melegíti fel, mely hatékony és energiatakarékos egyben. Az „easy-start” funkció alkalmazásával csökken a nyomás, így a készülék könnyedén és gyorsan beindítható.

A Total Stop szivattyú funkcióval a motor azonnal indítható vagy éppen azonnal leállítható. A motor túlterhelés elleni védelem hozzájárul a gép hosszú élettartamához, a biztonságos használathoz. Erőteljes és nyugodt futású 4 pólusú motorral felszerelt gépek. Gőz funkcióval az igazán makacs szennyeződések is könnyedén eltávolíthatók, még vegyszerek használata nélkül is. Bizonyos modellek ugyanis, akár 140 fokos hőmérsékletű gőz előállítására is képesek.

A Cleancraft magasnyomású mosók tökéletes megoldást nyújtanak otthona belső és külső helyiségeinek tisztítására. A felére csökkentik a takarításra fordított időt, és az egész folyamatot rendkívül leegyszerűsítik köszönhetően – az eddig felsoroltokon túl – a különféle területeken alkalmazható kiegészítők széles választékának.

TOVÁBB A WEBSHOPBA