A Cleancraft jelenleg három kollekcióban kínálja porszívóit. A wetCAT folyékony és tömör anyagok, a dryCAT por állagú, szemcsés és tömör anyagok, míg a flexCAT speciális anyagok, mint vegyszerek és olajok szívására alkalmas gépeket vonultat fel.

A nedves-száraz porszívók több motorral rendelkeznek, és mindegyikhez külön ki-be kapcsoló gomb áll rendelkezésre, mely a gépek elején található. Az Ön igényeinek megfelelően ki tudja választani, mennyi motor futására van szüksége éppen aktuálisan. Ebből kifolyólag bármikor a rendelkezésére áll a gép erős teljesítménye, de bizonyos esetekben jelentős energiát is megtakaríthat.

A wetCAT folyadékok és egyéb tömör anyagok szívásához alkalmas nedves-száraz porszívók alkotta kollekciót takar. Bizonyos modellek fúvó funkcióval vannak kiegészítve, melynek segítségével a rések, nehezen elérhető helyek is könnyedén, hatékonyan tisztíthatók. Ergonomikus és praktikus kialakítás jellemzi őket, melyeket olyan tartós és masszív alkatrészek tesznek tökéletessé, mint az acél tengelyes kerekek.

nedves-száraz porszívók

A sokféle tartozéknak köszönhetően multifunkcionálisnak tekinthetők, hiszen száraz és nedves szennyeződések felszívására, különféle anyagok, felületek tisztítására alkalmasak. A szívócső két helyen szétszedhető, bordázott műanyag borítású alumíniumból készült, mely rendkívül könnyed, ám stabil egyben. A legtöbb modell rozsdamentes acél tartályos kivitelben is kapható. A zajcsillapítóval felszerelt motorok rendkívül halk működést tesznek lehetővé. A kábel rendszerező és a tartozék tartók hozzájárulnak a készülékek használaton kívüli helytakarékos, rendezett tárolásához.

Szinte minden modell más előnyöket tartogató szűrővel rendelkezik. A 362 ET típusú gép például nanotechnológiai szűrővel bír, mely megakadályozza a baktériumok, a penész és a mikroparaziták elszaporodását. Réztekercselésű motorok, motorvédővel felszerelve, így garantálva azok hosszú élettartamát.

TOVÁBB A WEBSHOPBA