A Cleancraft jelenleg három kollekcióban kínálja porszívóit. A wetCAT folyékony és tömör anyagok, a dryCAT por állagú, szemcsés és tömör anyagok, míg a flexCAT speciális anyagok, mint vegyszerek és olajok szívására alkalmas gépeket vonultat fel.

A száraz porszívók több motorral rendelkeznek, és mindegyikhez külön ki-be kapcsoló gomb áll rendelkezésre, mely a gépek elején található. Az Ön igényeinek megfelelően ki tudja választani, mennyi motor futására van szüksége éppen aktuálisan. Ebből kifolyólag bármikor a rendelkezésére áll a gép erős teljesítménye, de bizonyos esetekben jelentős energiát is megtakaríthat.

száraz porszívók

Nagy teljesítményű száraz porszívók alkotják ezt a termékcsaládot, melyek lakossági és ipari felhasználásra egyaránt alkalmasak. Patronszűrőkkel felszerelt gépek extrém nagy szűrési felülettel a folyamatosan tartós szívóteljesítményért. Kialakításukat tekintve masszív gépek, ám könnyedén kezelhetőek. Két részes, lezárható szívócsővel rendelkeznek, mely műanyag borítást kapott – könnyed és rendkívül stabil. A rugalmas és hajlékony szívócső ellenáll a megterheléseknek és mindenféle tekeredésnek. A cső lezárhatóan csatlakoztatható a tartályhoz, mely megelőzi a cső leesését a takarítás során. A fej törésbiztos fülekkel rögzíthető a tartályra.

TOVÁBB A WEBSHOPBA