Sokoldalúan felhasználható készülékek, melyek akár a lakossági közegben, akár az ipari, kereskedelmi szektorokban is tökéletesen megállják a helyüket. Kül- és beltéri területeket egyaránt tisztíthatunk velük. A termékcsalád tagjai nélkülözhetetlen segítséget nyújtanak az alapos tisztításhoz és ápoláshoz.

Cleancraft ASSM 560 bemutató videója

Versenytársaihoz képest a Cleancraft® vezetőüléses súrológépek szokatlanul nagy teljesítménnyel bírnak. Sokoldalúan felhasználható készülékek, melyek bármely környezetben mindenféle típusú szennyeződés takarítására ideálisak. Könnyedén kezelhetőek, közepestől a nagyméretű területek takarítása is kivitelezhető velük. Hosszú akkumulátor élettartammal bírnak, emellett pedig gyorsan feltölthetők. Rendkívül alacsony zajszinten üzemelnek. Praktikus kialakításukból adódóan egyszerűen karbantarthatók.

Cleancraft ASSM 560 használata

A takarítási területtől függően bizonyos modellek esetében a kezelőnek lehetősége nyílik módot választani: energiatakarékos üzemmódot vagy éppen turbó üzemmódot a makacsabb szennyeződésekhez. Némely gép iD intelligens vezérléssel működtethető, melynek keretein belül egy érintőképernyős kijelző segítségével irányítható az összes funkció. Ennek köszönhetően ezen típusú vezetőüléses súrológépek egyszerűbben és gyorsabban kezelhetőek.

vezetőüléses súrológépek
TOVÁBB A WEBSHOPBA
KAPCSOLATFELVÉTEL