HDR-K 85-16 TF hidegvizes magasnyomású mosó szabadalmaztatott dualtech-rendszerrel, két integrált szivattyúval, melynek köszönhetően két tisztítási mód közül lehet választani. Az ECO-mód többek között kerti bútorok, gépjárművek kíméletes tisztításához ideális, míg az Intenzív-mód építkezési területek, tetők, járólapok professzionális tisztítására alkalmas.

Mobilis kialakításának (két kerék és teleszkópos fogantyú) köszönhetően könnyedén szállítható. Ezt, illetve a készülék kényelmes használatát segíti az integrált tömlődob, valamint a kiegészítők részére kialakított praktikus tartók. Felszereltségét képezi továbbá a szivattyú kimenethez és a kézi szórópisztolyhoz tartozó tömlő gyors-csatlakozó.

HDR-K 85-16 TF hidegvizes magasnyomású mosó

A magasnyomású szórószár gyorsan cserélhető, az egyedi kettős-szórófej rögzítés pedig növeli a szórás sugarát. A szivattyú védelme érdekében a készülék vízszűrővel van szerelve. A biztonságos, megbízható működéshez a túlmelegedés elleni motorvédő kapcsoló is hozzájárul. Funkciók között említhető még a Total-Stop szivattyúvezérlés, mely azt jelenti, hogy a pisztoly megnyitásakor és zárásakor a szivattyúmotor azonnal indítható vagy éppen leállítható.

HDR-K 85-16 TF hidegvizes magasnyomású mosó tartozékok:

✓ habszóró fej
✓ 2 forgatható szórófej
✓ hosszabbító cső
✓ kézi szórópisztoly
✓ magasnyomású tömlő (8 m)
✓ 5 az 1-ben multifunkciós szórófej
✓ dupla szórófej adapter

Műszaki adatok

ModellHDR-K 85-16 TF
Cikkszám7101851
Üzemi nyomás107 bar
Max. nyomás60 / 160 bar
Max. vízszállítás570 liter / óra
Max. vízhőfok50 °C
Teljesítmény2.7 kW (230 V ~50 Hz)
Hengerfej anyagaalumínium
Dugattyúfej anyagarozsdamentes acél
HDR-K 85-16 TF hidegvizes magasnyomású mosó
Tovább a magasnyomású mosókhoz
Tovább a webáruházba